Eerste Europese Shin-Conferentie

Zoals aangekondigd in Ekō 9, gaat van 13 t/m 16 augustus deze Eerste Europese Conferentie gewijd aan het Shin-Boeddhisme door. Deze Conferentie wordt vereerd met de aanwezigheid van Ere-Hoofdabt Kosho Ohtani, geassisteerd door verschillende prominenten van de Nishi Hongwanji.

Nu reeds kunnen we rekenen op een ruime aanwezigheid van vertegenwoordigers uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Groot-BrittanniŽ en Frankrijk.

De eerste twee dagen zijn voorbehouden aan formele en informele discussies en besprekingen onder Shin-verantwoordelijken.

Maar vrijdag 15 augustus is een open dag voor alle belangstellenden en sympathisanten. Buiten de confirmatie-ceremonie (geÔnteresseerden kunnen zich nog tot einde juni opgeven) houdt de Zenmon ook een lering.

Op zaterdag 16 augustus, hebben we dan de slotzitting voorbehouden aan alle Boeddhisten, van gelijk welke school, aangesloten bij de Belgische Boeddhistische Unie. Ook vertegenwoordigers van Boeddhistische organisaties in het buitenland zullen gevraagd worden.

Deelnemingsformulieren op het Centrum te verkrijgen. Definitief programma vanaf eind juni op aanvraag beschikbaar.

Ekō 10
Europese Shin Conferenties

jikōji - 慈光寺

© 2003

info-at-jikoji.com

          home