Huy, Feest van het Boeddhisme: zondag 10/09/2006

Tien jaar geleden werd dit feest voor het eerst georganiseerd. Sindsdien kent het een stijgend succes: het wordt bijgewoond door honderden nieuwsgierigen en bezoekers. Deze ontmoetings- en informatiedag heeft plaats onder de auspiciŽn van de Boeddhistische Unie van BelgiŽ (B.U.B.).

Ook deze keer wordt het een bijzonder feest met in de voormiddag rituelen uit de verschillende boeddhistische tradities, een kennismaking met meditatie uit diezelfde tradities en in de namiddag is er een boeddhistisch cultureel programma. Als de maag begint te knorren kan je genieten van allerlei oosterse lekkernijen. Mis deze gezellige en interessante dag niet!

Het instituut Yeunten Ling te Huy is dan eveneens toegankelijk voor iedereen die zich wil informeren of een eerste contact zoekt. U kan er best een leuke familiedag van maken! Iedereen is welkom!

Een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken is welkom. We stellen Ä 2 per persoon voor.

Ook jikōji neemt deel aan dit feest met een een korte inleiding en een dienst (meditatie en chanting van Juseige - voor het juiste uur en de plaats verwijzen we naar het programma ter plaatse) en een informatiestand die de hele dag bemand is!

 

Programma

wegbeschrijving

top


          home